Aquest dijous es farà la 4a Caminada Popular Badalona Running-Fem salut, que sortirà del pont del Petroli i acabarà al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Fem salut! (AJB_MITJA)Aquest dijous 28 d’abril tindrà lloc la 4a Caminada Popular Badalona Running-Fem Salut, que començarà a les 10 hores al pont del Petroli i acabarà al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Aquesta passejada està organitzada per l’Ajuntament de Badalona conjuntament amb Badalona Serveis Assistencials (BSA), l’Institut Català de la Salut (ICS) i BDN Running L’Aliança.

L’objectiu de la 4a Caminada Popular Badalona Running-Fem Salut és fomentar la pràctica de l’activitat física regular, especialment entre aquelles persones que no hi estan habituades. Les més de 500 persones que s’han inscrit a la caminada ho han fet bàsicament en el decurs de les diverses activitats que s’han desenvolupat aquest abril en el Mes de la Vida Activa-Fem Salut.

Els participants en aquesta passejada podran escollir entre dos recorreguts i tres nivells per facilitar la participació de tothom: hi haurà un recorregut de 2,5 quilòmetres adreçat a persones que no estan habituades a la pràctica d’activitat física, i n’hi haurà un altre de 5 quilòmetres que es podrà completar a ritme lent o ràpid.

Durant tot el mes d’abril, els Centres d’Atenció Primària (CAP) de Badalona, els casals de gent gran i diverses places de la ciutat han estat escenari de sessions preparatòries per arribar a punt per fer aquesta caminada de dijous.

Professionals referents de les regidories d’Esports i Salut i Gent Gran, així com dels diferents CAP del programa Pla d’Activitat Física, (impulsat per la Generalitat) han estat els encarregats d’impartir aquestes sessions amb recomanacions per a la pràctica de l’exercici físic.

/intranet_ics/media/js/__utm.js// // //

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.