Santa Coloma de Queralt demostra la seva capacitat de promoure la salut a través de l’esport

poster_DMAF_2016_83X118cm-2-60m-3-RL’Equip d’Atenció Primària Santa Coloma de Queralt està especialment implicat en la promoció de l’activitat física, atès que és una de les millors formes de prevenir moltes malalties. La darrera iniciativa ha estat la relacionada amb el Dia Mundial de l’Activitat Física i ha consistit en una caminada, en la qual han pres part persones d’edats diverses, que ha permès als participants conèixer el Parc lúdic de la salut, ubicat al camí dels Horts. Al final del recorregut, a la plaça Major, s’han fet amb ambientació musical els estiraments necessaris després de l’activitat i un aperitiu saludable.

Entre els participants a la caminada hi havia avis de la Residència Mare de Déu del Carme i estudiants de I’IES Joan Segura i Valls, del Col·legi Cor de Roure i del Col·legi Mare de Déu del Carme.

Els usuaris del CAP tenen l’oportunitat de prendre part, al llarg de l’any, en propostes vinculades al Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES) del Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport, que ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones, reduint el sedentarisme i propiciant l’activitat física. El lema d’enguany és “Infant actiu= adult saludable”.

Actualment, a Santa Coloma de Queralt hi ha múltiples entitats i grups que potencien l’esport i l’activitat física a través del bàsquet, futbol, aeròbic, ioga, tai-txí, exercicis hipopressius, ball, gimnàstica, excursionisme, ciclisme, curses… Si es vol, sempre es pot trobar una activitat que s’adapti a cada necessitat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.