S’aprova la distribució per cossos i especialitats de l’oferta d’ocupació pública que l’ICS farà aquest any

ICS_026La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS), reunida el dia 17 de setembre de 2015, ha aprovat la distribució per cossos i especialitats de les 340 places que es convocaran aquest any mitjançant concurs oposició. En concret, l’oferta d’ocupació pública inclourà 44 places de medicina de família, 136 d’infermeria, 65 d’auxiliar d’infermeria, 8 de pediatria, 11 de llevadora, 55 d’auxiliar administratiu i 21 de zelador. L’empresa pública també obrirà una convocatòria de promoció interna per a professionals que tenen plaça definitiva. 

La convocatòria del concurs per cobrir les places ofertes s’iniciarà durant el darrer trimestre de 2015. El concurs de promoció interna tindrà lloc durant l’any 2016, un cop s’acabi el procés de consolidació de les noves places.

El dia 21 de juliol, el Consell Executiu de la Generalitat de Catalunya va aprovar la convocatòria de 1.230 places destinades a cobrir àmbits i sectors prioritaris, concretament de l’àmbit social, la lluita contra el frau fiscal i la prevenció i l’extinció d’incendis. Aquesta és la primera convocatòria d’oferta pública d’ocupació que du a terme el Govern català des de l’any 2011, quan la provisió de llocs de treball a l’Administració de la Generalitat es va aturar com a conseqüència de les mesures de contenció pressupostària arran del context econòmic advers.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.