El Trueta inicia obres de millora a l’àrea quirúrgica

Obres quiròfans Hospital TruetaAquest mes d’agost s’han començat a realitzar obres de millora a l’àrea quirúrgica que beneficiaran sobretot la climatització dels quiròfans. A més, també s’aprofitarà la baixada d’activitat quirúrgica de cada estiu per canviar els terres de tres sales.

La principal actuació de l’àrea quirúrgica consisteix a canviar el sistema de clima dels quiròfans 5 i 6. El nou mecanisme està dotat d’un sistema de monitorització dels elements de control. Juntament amb aquesta actuació, es farà també la substitució de les dues portes d’entrada als quiròfans i les dues portes d’entrada als rentamans corresponents, que es posaran automàtiques.

La incorporació d’un sistema de clima independent per als quiròfans 5 i 6 repercutirà en una millora a la climatització de la resta de quiròfans, demanera que tota l’àrea quirúrgica es veurà beneficiada d’aquesta intervenció. Aquests treballs tenen un cost de 153.000 euros i està previst que estiguin enllestits durant el mes de setembre.

Paral·lelament, també es realitzarà una substitució del terra dels quiròfans 3, 5 i 6. Amb aquesta actuació, pràcticament ja haurà finalitzat tot el canvi de terres que s’ha fet de manera gradual al llarg de tot aquest 2014. Només quedarà pendent un quiròfan.

Cal tenir present que aquest estiu el Trueta ha reorganitzat el funcionament de l’àrea quirúrgica, de manera que permetrà incrementar l’activitat en relació amb l’estiu passat.

Vegeu la notícia sobre l’inici de les obres a l’àrea quirúrgica, al web de l’Hospital Trueta.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.