L’InfoICS deixa de publicar-se

El mes de juliol de 2014 vam posar en marxa l’InfoICS per poder explicar-vos de manera més directa les informacions que generen, dia rere dia, tots els centres de la institució. La creació d’aquest blog ha permès reforçar l’eficàcia comunicativa del web corporatiu de l’ICS, que es va crear l’any 2001 i al qual manquen, per tant, les capacitats que aporten les tecnologies més noves.

Durant aquests més de dos anys, hem compartit amb vosaltres a través de l’InfoICS els fruits de la feina dels 39.000 professionals que treballen a la institució. Les estadístiques d’activitat del blog són impressionants per la resposta que les 1.363 notícies que hi hem publicat han rebut, amb un total de 347.887 visites realitzades per 201.796 persones.

Ara encarem amb molta il·lusió la posada en marxa del nou web de l’ICS, que ens permetrà seguir explicant-vos les coses que passen a la nostra empresa amb la mateixa eficàcia que hem assolit amb l’InfoICS, però amb l’avantatge de poder integrar dins d’un únic portal tots els continguts informatius de la institució.

L’InfoICS, doncs, desapareix per donar pas a un projecte ambiciós, que ens permetrà millorar la comunicació amb tots vosaltres. Ens acomiadem donant-vos les gràcies per haver-nos seguit a través d’aquest blog durant tots aquests anys. Podeu continuar informant-vos de les nostres activitats a través del web de l’ICS que d’aquí a poques setmanes canviarà d’aspecte.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.