S’ha celebrat la XXII Festa dels Xiquets a l’Hospital Verge de la Cinta

11Des de fa 22 anys, la Festa dels Xiquets forma part del programa de les Festes Majors de Tortosa amb l’objectiu d’apropar als menuts la cara més amable dels serveis sanitaris mitjançant tallers d’aprenentatge que imparteixen els professionals de l’Hospital i d’Atenció Primària.
A més a més, molts col·laboradors d’altres institucions, empreses i organitzacions del territori hi han aportat elements i activitats que han completat la jornada amb un caire més lúdic i divertit també per als familiars que han acompanyat els xiquets.
La jornada ha conclòs amb un dels actes més emotius: la visita de la reina i les pubilles infantils als nens ingressats a l’Hospital per repartir-los regals i desitjar-los una ràpida recuperació. Han estat acompanyades per l’alcalde de la ciutat, Ferran Bel, la tinent d’alcalde, Meritxell Roigé, i diversos membres de l’equip directiu de l’ICS a les Terres de l’Ebre.
L’organització de la festa vol agrair, especialment a tots els que hi han col•laborat, la seva desinteressada participació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.