Els professionals de l’ICS proposen 32 idees innovadores a través d’Innòbics

pantalla-innobicsJa són 830 els professionals que s’han registrat a Innòbics, la comunitat virtual d’innovació oberta de l’Institut Català de la Salut (ICS), des de la seva posada en marxa, el 14 de juny de 2016. Durant aquest període, els membres de la comunitat han proposat 32 idees o projectes innovadors a través de la plataforma.

Les propostes plantejades es classifiquen en tres eixos: la millora dels serveis de l’ICS; l’optimització i la variació dels processos assistencials i de gestió, i qüestions organitzatives en temes de recursos humans, serveis personals, prevenció, formació i participació. De les 32 idees proposades, 7 fan referència al primer grup, 15 al segon i 10 al tercer.

La comunitat virtual Innòbics permet gestionar de manera integral els processos de creació, desenvolupament i d’aplicació de les idees innovadores aportades pels professionals de l’ICS. La plataforma ofereix informació en temps real i permet tenir una imatge global de l’estat de situació de tots els projectes i avaluar-ne de manera eficient la viabilitat en cada punt del procés.

El dia 15 de juliol, l’ICS va constituir el Comitè d’Avaluació d’Idees de l’Innòbics, que s’encarrega d’avaluar les propostes presentades i seleccionar les idees que es poden transformar en projectes innovadors de la institució. El Comitè es reunirà el proper 19 de setembre per realitzar la primera avaluació de les idees presentades.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.