El Servei de Pediatria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta fa un pas més en la humanització de l’atenció als infants

2016_pediatria_uniformes_nous 05_editadaEls professionals del Servei de Pediatria han incorporat els nous uniformes, de diversos colors i dibuixos amb motius relacionats amb el món sanitari, amb la intenció de pal·liar la tradicional por a les bates blanques.

En el procés d’atenció durant l’ingrés hospitalari, els infants se sotmeten a moltes cures o tractaments inevitables que tenen lloc en un entorn estrany, ple de persones desconegudes. La voluntat dels professionals és anar introduint en la pràctica assistencial mesures i elements que facin l’estada dels nens més humana i alegre, i tan poc traumàtica com sigui possible.

També en aquesta línia, el mes de setembre passat, es van decorar amb representacions d’animals del delta de l’Ebre i dels Ports les habitacions i els passadissos de la planta, i els espais d’atenció pediàtrica de consultes externes i urgències.

Així mateix, des de fa uns anys, es disposa a la unitat d’hospitalització d’una Ciberaula, patrocinada per la Fundació La Caixa, en la dinamització de la qual col·laboren voluntaris de Creu Roja Joventut. Aquest espai es destina a activitats lúdiques que fan més agradables i distrets els dies d’hospitalització tant per als infants com per a les seves famílies.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.