Mateu Huguet és nomenat nou gerent territorial de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran

En la sessió ordinària de la Comissió Executiva del Consell d’Administració, presidida per David Elvira i que ha tingut lloc el dimecres 20 de juliol, s’ha aprovat el nomenament de Mateu Huguet com a nou gerent de la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran. Huguet substitueix Jaume Capdevila, que ha estat nomenat director de centre de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. La Comissió també ha deixat sense efecte el nomenament de Jaume Capdevila com a gerent de la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran.

Currículum de Mateu Huguet

Mateu Huguet Recasens (Barcelona, 1954) és llicenciat en medicina i cirurgia general i doctor en medicina per la Universitat de Barcelona (UB). Té una llarga trajectòria en la sanitat pública i també a l’ICS. Durant la dècada dels vuitanta va ser director de serveis de salut primària de l’ICS i, també, director dels serveis de salut de la Regió Sanitària Costa de Ponent. Posteriorment va ser el director de centre de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, de la Clínica Quirúrgica Adrià,  ubicada a Vall d’Hebron, i de l’Hospital Universitari Son Dureta de Palma de Mallorca.

A continuació, va ser durant tres anys el director de la Divisió Hospitalària de l’ICS. L’any 2007, i durant cinc anys, va ser el director general de l’Institut d’Estudis de la Salut. Fins a l’actualitat ha estat el director gerent de la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.

Currículum Jaume Capdevila

Jaume Capdevila Mas (Lleida, 1957) és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB). Té formació en gestió de postgrau per ESADE (Escola Superior d’Administració d’Empreses), IESE (Universitat de Navarra), la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Club Gestió de Qualitat. Compta amb  una diplomatura en Gestió Hospitalària  per ESADE, màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària (UB i UPF).

Des del 2012 fins a l’actualitat, ha estat el gerent territorial de l’ICS a Lleida i a l’Alt Pirineu i Aran i també de Gestió de Serveis Sanitaris (GSS). Ja havia estat anteriorment gerent de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, director assistencial de l’Hospital Santa Maria i patró fundacional de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, entre d’altres càrrecs.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.