L’empresa Giró, mecenes de l’IDIBELL

logo-giro-packing-tecnologyEl passat 18 de juliol, el Dr. Jaume Reventós, director de l’IDIBELL, i el Sr. Ezequiel Giró, director general de Giró, es van reunir a la seu de l’empresa per tal de fer efectiu el compromís d’aquesta darrera envers la tasca que du a terme l’equip humà de l’Institut.

En compliment del compromís de la direcció de l’IDIBELL de contribuir al finançament dels recursos humans involucrats en la recerca, la donació de Giró, que ascendeix a 10.000 euros anuals, es destinarà al co-finançament de tres contractes PFIS adreçats a la formació d’estudiants predoctorals. Aquests contractes, als quals hi podran optar tots els investigadors de l’IDIBELL que a hores d’ara gaudeixen d’un projecte FIS concedit l’any 2014 o l’any 2015, els ofereix l’Institut de Salut Carlos III, el principal organisme públic d’investigació biomèdica de l’estat espanyol, del qual l’IDIBELL n’és un dels centres acreditats.

L’acord signat recentment és un dels fruits de la posada en funcionament a la nostra institució d’una estratègia de captació activa de fons -fundraising- per a la recerca. En altres línies d’actuació, aquesta estrategia, iniciada a principis de 2016, ja ha aconseguit canalitzar ajudes a diversos projectes d’investigació mitjançant l’organització de campanyes de sensibilització i solidaritat amb la recerca, com la Cursa Nocturna de L’Hospitalet, una funció de teatre solidari amb els Voluntaris de La Caixa o, entre d’altres, els concerts solidaris de Nadal.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.