Residents de cardiologia de l’Arnau de Vilanova premiats en una jornada d’actualització amb residents de tot Catalunya

Jornada Rs CardioEl passat 15 de juny es va celebrar a Barcelona una jornada d’actualització en insuficiència cardíaca i cardiopatia isquèmica, coordinada pel Dr. Nicolás Manito, el Dr. Xavier García Moll i la Dra. Paola Bertrán, cardiòlegs de l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital Moisès Broggi de Barcelona.

Els residents del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida van obtenir un premi en la Jornada de Casos Clínics en el Tractament de la Insuficiència Cardíaca i Cardiopatia Isquèmica per a residents de Cardiologia de Catalunya.

La Jornada, en què van participar residents de cardiologia de tot Catalunya, tractava sobre la discussió de casos clínics presentats pels residents mateixos.
La Dra. Anna Bosch i el Dr. Eduardo Pereyra, residents de quart i tercer any del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, van rebre el premi al millor cas clínic presentat a la Jornada, que tractava sobre la dificultat que pot arribar a plantejar el diagnòstic diferencial del dolor toràcic en entitats clíniques com ara la miopericarditis o la tromboembòlia pulmonar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.