IDIBELL i la fundació ECOM signen un conveni de col·laboració per fomentar la sensibilització i la inserció de personal amb discapacitat

DSC_2089Alexandre Puerto, director de gestió de l’IDIBELL, i Antonio Guillén, President de la Fundació ECOM, han estat els encarregats de signar l’acord aquest matí a les instal·lacions de l’IDIBELL. També han participat en l’acte Marta Obdulia, gerent de la fundació, Víctor Sastre, tècnic d’inserció laboral, i Esther Comabella, cap de Recursos Humans de l’IDIBELL.

A través d’aquest conveni de col·laboració, l’IDIBELL i la Fundació ECOM posen de manifest la seva voluntat de treballar conjuntament per a la visibilitat i normalització dels valors i drets fonamentals de tota persona independentment de les seves capacitats físiques i/o psíquiques, així com la predisposició a col·laborar en la formació i inserció d’aquest col·lectiu en un entorn laboral proper i sensibilitzat.

Des de l’any passat, l’IDIBELL ha engegat diverses accions enmarcades en l’àmbit de la RSC orientades a fomentar la proximitat i la inserció d’aquest col·lectiu, mitjançant la participació en diferents actes i la col·laboració en diversos àmbits. La fundació ECOM ha acompanyat l’IDIBELL en tot el procés de sensibilització i socialització d’aquesta realitat tan propera i que tan sovint passa desapercebuda.

Amb aquest compromís, l’IDIBELL i la fundació ECOM promouran la realització d’activitats orientades a la sensibilització i apropament entre el col·lectiu de persones amb discapacitat física i la resta de personal IDIBELL. L’objectiu comú és compartir i viure experiències que fomentin l’apoderament, la inclusió, l’activisme, la participació, el compromís i la innovació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.