Professionals administratius de l’ICS de tot Catalunya celebraran la seva Jornada a Manresa

Sense títolManresa acollirà la Jornada d’Administratius Sanitaris que organitza la Gerència Territorial de l’ICS a la Catalunya Central. Aquesta serà la 9a Jornada i té per objectiu reconèixer i valorar la feina que porta a terme aquest col·lectiu professional, indispensable per oferir un atenció de qualitat. A la Jornada, que tindrà lloc al teatre Kursaal, el dia 10 de novembre, s’hi podrà prendre part de forma presencial o virtual. Atès el gran nombre de professionals administratius que treballen a l’ICS, l’organització ha previst que aquest congrés es retransmeti a través d’Internet. Des del passat dilluns 11 de juliol i fins al 16 de setembre es poden lliurar els resums dels treballs que es vulguin presentar, que podran ser en la modalitat de treball de recerca o d’experiències.
La Jornada d’Administratius Sanitaris consta de tres grans eixos: l’atenció a la ciutadania, l’atenció als professionals i la coordinació amb la resta de proveïdors assistencials, entitats i voluntariat. Unes seixanta persones participaran en l’organització d’aquesta Jornada, distribuïdes entre el Comitè Organitzador, el Comitè Científic i la Secretaria Tècnica.
L’organització ha activat la pàgina web http://jas.icscatalunyacentral.cat/presentacio, amb l’objectiu d’aportar la màxima informació a tots aquells professionals que vulguin participar en la Jornada. La darrera edició, la vuitena, es va celebrar a Barcelona.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.