Innòbics ja supera la trentena d’idees proposades per professionals de l’ICS

innobics4Ja són 800 les persones que s’han registrat a Innòbics, la comunitat virtual d’innovació oberta de l’Institut Català de la Salut, un mes després d’haver estat presentada pel president del Consell d’Administració, David Elvira. Els professionals registrats, de totes les categories professionals de l’organització, participen en la comunitat de diverses maneres. Per una banda, poden introduir la seva idea de forma molt senzilla a través d’un formulari. A més, la comunitat permet que tots els professionals registrats puguin veure aquestes idees, seguir-les, demanar participar-hi o simplement demostrar que els sembla una opció factible mostrant que els agrada.

Les idees presentades versen sobre tres eixos: millora dels serveis, dels processos assistencials i/o de gestió i sobre temes organitzatius. També inclouen innovacions relacionades amb noves aplicacions mitjançant tecnologies de la informació (TIC).

-7 idees fan referència a temes d’innovació per millorar els serveis de l’ICS a través de noves aplicacions i/o mesures encaminades a facilitar l’accessibilitat.

-14 professionals han presentat propostes pel que fa a l’optimització i variació dels processos assistencials i de gestió.

-10 idees tracten qüestions organitzatives en temes de recursos humans, serveis personals, prevenció, formació i participació.

La comunitat virtual d’Innòbics gestiona de forma integral els processos de creació, desenvolupament i aplicació de les idees innovadores aportades pels professionals. La plataforma ofereix informació en temps real i permet tenir una imatge global de l’estat de situació de tots els projectes i avaluar-ne de forma eficient la viabilitat en cada punt del procés.

Properament, hi haurà la primera reunió de seguiment i avaluació de les idees presentades. En aquesta trobada ja es decidiran les primeres idees que passen el registre i, per tant, comencen el camí per formar part del portafoli de projectes.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.