La sanitat tarragonina aporta 217 quilos d’aliments a la campanya “La fam no fa vacances”

famEls tres proveïdors sanitaris de la ciutat ICS, Xarxa Tecla i GiPSS han col·laborat activament en la campanya del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona.
En total, s’han recollit 217 quilos d’aliments, prioritzant els més necessaris i recomanats, com la llet, l’oli i les conserves de peix; i d’altres com llegums, arròs i galetes. Tots els productes s’han lliurat al Centre de Distribució d’Aliments que Càritas té al barri de Sant Salvador i a l’Associació Joventut i Vida que gestiona el menjador social del barri de Bonavista. L’entitat ofereix diàriament una mitjana de 190 àpats a persones que arriben derivades des dels Serveis Socials.
Al llarg del mes de juny, treballadors i usuaris dels centres públics de salut han realitzat les seves aportacions als següents centres sanitaris de la ciutat: Hospital Joan XXIII, Hospital Sociosanitari Francolí, Hospital Sant Pau i Santa Tecla, Residència Santa Tecla Ponent, CAP Llevant, CAP Tàrraco, CAP Sant Salvador, CAP Jaume I, CAP Torreforta, CAP Bonavista, CAP Sant Pere i Sant Pau i CAP Rambla Nova.
Les entitats receptores i els proveïdors sanitaris agraïm sincerament la participació i col·laboració dels ciutadans que ha fet possible recollir a la ciutat de Tarragona 217 quilos d’aliments, que contribuiran a que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.