L’Hospital Universitari de Bellvitge col·labora amb la campanya “La fam no fa vacances”

imatge de la campanya 2015Un any més, l’Hospital Universitari de Bellvitge s’ha adherit a la campanya de recollida d’aliments “La fam no fa vacances”, una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments per aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya en aquest centre tindrà lloc entre el 12 i el 22 de juliol.
Durant aquestes dates, hi hauràn ubicats nou punts de recollida a diferents espais de l’edifici principal, Consultes Externes, l’edifici Antiga Escola, l’edifici de Recerca i el Banc de Sang. Les donacions que es demanen són principalment d’oli, llet, llegum cuit i conserves, que són productes bàsics per a la alimentació de les persones.
Totes les donacions seran recollides per la Parròquia de la Mare de Déu de Bellvitge, integrant de la xarxa d’entitats del Banc d’Aliments.
L’estiu passat, els treballadors i usuaris de l’hospital van aportar, a través d’aquesta campanya, més de 130 Kg d’aliments, que el projecte Ajuda Fraterna de la Fundació La Vinya va fer arribar a la Parròquia de la Mare de Déu de Bellvitge. Aquesta fundació està atenent una mitjana mensual de 473 llars en situació material de precarietat, la gran majoria dels barris del Gornal i Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat

L’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB)

L’Hospital Universitari de Bellvitge pertany a l’Institut Català de la Salut (ICS) i és un dels 5 grans hospitals universitaris de Catalunya, registrant 31.300 altes anuals, de les quals el 35% són d’alta complexitat. És l’hospital de referència terciària per a tot l’eix Sud de Catalunya fins a les Terres de l’Ebre, la qual cosa significa una cobertura assistencial per a més de 2 milions d’habitants. Ha estat sis vegades TOP 20 en el rànquing dels millors hospitals de l’Estat en els últims set anys.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.