S’implanta a l’Alt Pirineu i Aran el programa PROSP per al manteniment de la cadena de fred als centres

_16_3523La implantació del programa PROSP permet la informatització del control de temperatures dels medicaments termolàbils i de les vacunes a cinc dels sis centres del SAP Lleida Nord. L’objectiu d’aquesta implantació és minimitzar el risc derivat d’un trencament de la cadena de fred quant a la pèrdua d’eficàcia dels medicaments o vacunes afectats.

Al llarg de l’any està previst informatitzar també amb el programa PROSP el manteniment de les sales d’urgències, del carretó d’aturada i dels maletins d’urgències dels centres.

Amb la implantació d’aquest programa s’han revisat i actualitzat els procediments amb el conjunt dels referents d’urgències de tots els equips i la coordinadora de les urgències de base territorial (ACUT), amb les dificultats de consens derivades de les diferents circumstàncies en què es troben els equips del territori quant a la distància de l’hospital de referència, però amb la finalitat de garantir una dotació mínima necessària de material d’electromedicina, de material fungible i de medicació que permeti aplicar amb seguretat els mateixos protocols assistencials als professionals que fan atenció urgent i emergent, independentment del lloc d’actuació.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.