Oberta al públic la nova escala d’accés a l’aparcament del fossat al recinte de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

Avui, dia 8 de juliol, l’arquitecte que ha dirigit les obres ha lliurat a la Direcció de l’Hospital l’informe que permet utilitzar les noves escales del fossat situat a la vora del recinte hospitalari i que s’utilitza com a aparcament de vehicles.

Les obres han consistit en la fonamentació i la col·locació d’una estructura metàl·lica superposada a les antigues escales de pedra a fi de millorar la seguretat dels vianants.

Els materials que s’han utilitzat per a construir aquest nou element arquitectònic, fusta i acer envellit, fan que quedi totalment integrat a l’entorn emmurallat.

La Direcció del centre hospitalari agraeix la col·laboració dels usuaris durant el procés de les obres.

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.