Ada Parellada ha ideat 8 receptes saludables per a aquest #estiuICS


Ada-Parellada_16_21
A partir de productes sans, frescos i de proximitat, la cuinera Ada Parellada del Restaurant Semproniana ha col·laborat amb l’ICS dissenyant receptes de cuina per fer l’estiu més saludable.

Pèsols, cigrons, tomàquets, pebrots, llobarro, ruca, maduixots i festucs són alguns dels productes triats per Ada a l’hora de dissenyar les 8 receptes que us oferirem al llarg d’aquest estiu.
D’elaboració poc complexa i cocció breu, els plats us entraran pels ulls i per l’aroma, quan els cuineu. L’objectiu ha estat oferir-vos plats frescos a partir de productes que podem trobar ben a prop.

Des dels orígens familiars a la Fonda Europa de Granollers, per a Ada Parellada la cuina, les aromes i els plats formen part d’un paisatge propi. El seu projecte més destacat és el restaurant barceloní Semproniana on ens ha preparat aquestes receptes de cuina de “quilòmetre 0”.

Ada Parellada ha rebut la Creu de Sant Jordi 2016 per la seva trajectòria en el món de la restauració.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.