A la Catalunya Central, les principals destinacions dels usuaris de la Unitat de Salut Internacional són Tailàndia i l’Índia

Chw-qPKXIAElEuqTailàndia i l’Índia són les principals destinacions dels usuaris que aquest mes de juny han estat atesos als consultoris de Manresa, Vic i Igualada de la Unitat de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central.

En aquest període de l’any la majoria de les consultes que s’atenen a la Unitat tenen una relació directa amb les destinacions de les vacances d’estiu, mentre que els altres mesos de l’any hi ha una incidència més gran dels viatges de caràcter professional i familiar.

En el decurs del mes de juny, el consultori on s’han fet més primeres visites és Vic, amb 183; seguit de Manresa, amb 86, i d’Igualada, amb 83. El final de la primavera i el principi de l’estiu són els períodes amb una afluència més important d’usuaris d’aquest servei, als quals s’informa i assessora i, sovint, es vacuna.

Les principals destinacions dels usuaris de Vic han estat Tailàndia (37 persones), Ghana (30), Tanzània (24), Kenya (23) i l’Índia (16). A Manresa, el nombre d’usuaris per països ha estat: Tailàndia (24), Vietnam (9), Indonèsia (8) l’Índia (8) i el Nepal (7), i a Igualada han estat: l’Índia (23), Tailàndia (11), Indonèsia (7), Vietnam (7) i el Senegal (5).

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.