El CAP La Granadella col·labora amb l’ONGD Alkaria

qrScO-5oDel 30 de juny fins al 12 de juliol, professionals del CAP La Granadella han instal·lat un punt de recollida de materials amb la finalitat de col·laborar en un projecte, que s’inicia el proper 16 de juliol i dura 10 dies, que l’organització no governamental per al desenvolupament (ONGD) Alkaria durà a terme al Senegal. Es tracta d’un pla de cooperació per fer un casal d’estiu amb nens i nenes, i diverses activitats de sensibilització amb les famílies, en especial amb les dones, al poblat de Bonconto, Velingara (Senegal).

Per tal d’organitzar el casal són necessaris diversos materials, que es recullen a partir de donacions, entre els quals hi ha: globus (normals i d’aigua), pintures per a la cara, tovalloletes, gomets, plastilina, gomes d’esborrar, cartolina de colors, fang, pintura de dits, purpurina, cordes i pilotes desinflades.

Hi ha punts de recollida d’aquests materials en diversos llocs, per tal de donar la màxima difusió i amplitud al projecte.

Els objectius del pla que l’ONGD Alkaria durà a terme al Senegal són els següents:
• Treballar contra l’absentisme escolar.
• Proporcionar formació al professorat de la zona.
• Incidir en la problemàtica de la mutilació genital femenina.
• Promoure activitats de lleure i esport.

Alkaria és una ONGD catalana sense ànim de lucre, emmarcada en la cooperació internacional per al desenvolupament. L’associació ja té deu anys d’experiència, en què ha dut a terme diversos projectes de cooperació en països com ara el Marroc, el Senegal i el Perú. El Grup de Cooperació està format per set membres, entre els quals hi ha tres integrants del grup local de Lleida.

Podeu consultar més informació sobre Alkaria a l’enllaç següent: http://www.alkaria.org/

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.