Els professionals dels CAP de Barcelona ciutat juguen per cinquè any consecutiu un torneig de futbol mixt per fomentar la igualtat i el treball en equip

5e-Torneig-futbol-INTERCAP_APBCN-2016Demà dissabte al matí tindrà lloc el 5è Torneig d’estiu futbol 7 mixt INTERCAP de Barcelona, al Camp de la Mel (c. Andrade, 40 de Barcelona), on participaran una vuitantena de professionals de deu centres d’atenció primària de Barcelona ciutat que s’han volgut sumar a aquesta activitat. La iniciativa va sorgir dels professionals del CAP La Pau, de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS, amb la intenció de crear una activitat que fomentés el treball en equip i, per tant, dinàmiques de feina positives, creatives i constructives.

Segons les regles d’aquest torneig, els equips han d’estar formats per tres homes i tres dones (a més del porter o de la portera) perquè es vol motivar les dones a participar-hi, ja que en els equips d’atenció primària hi ha una majoria de dones i la finalitat d’aquesta activitat és que sigui representativa de la realitat, per millorar les dinàmiques de treball.

La primera edició del torneig va tenir lloc el 2012 i van participar-hi professionals de vuit CAP; el 2013 i el 2014 es va arribar a quinze CAP, i el 2015 s’hi van apuntar setze. Enguany, s’ha arribat a la desena d’equips inscrits, que s’enfrontaran en partits d’una durada màxima de deu minuts. Com cada any, hi haurà trofeus per als tres millors classificats.

En aquesta 5a edició hi participen 80 professionals, entre jugadors i organitzadors, dels CAP Besòs, Carles Ribas, El Clot, Gòtic, Horta, Lluís Sayé, Maragall (EAP Congrés), La Marina, Sant Martí i La Pau.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.