El CAP Bages evacua 300 persones en menys de deu minuts durant un simulacre d’evacuació

20160622_102146_pixEl CAP Bages, un dels equipaments més cèntrics i concorreguts de Manresa, va viure aquesta setmana passada un simulacre d’emergència en què es va comprovar que en un temps inferior a deu minuts es podien evacuar unes 300 persones, entre professionals i usuaris que hi havia distribuïts en les sis plantes de l’edifici.

L’acció es va portar a terme a les 10 del matí i hi van col·laborar Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, Servei d’Emergències Mèdiques i Policia Local. El simulacre el va impulsar la Unitat Bàsica de Prevenció de la Gerència Territorial Catalunya Central de l’ICS i l’equip directiu del centre.

La valoració dels especialistes en emergències va ser positiva i les incidències registrades es van poder resoldre en el decurs del simulacre mateix. En el moment de portar-se a terme l’acció, al CAP hi havia persones amb mobilitat reduïda, malalts crònics, nadons i persones de perfils molt diferents, com és habitual en un centre assistencial d’aquestes característiques.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.