Una cinquantena de nens visiten les instal·lacions del CAP Tàrrega

????El CAP Tàrrega va rebre dilluns, 27 de juny, el primer grup de 25 nens d’entre 3 i 9 anys que han participant en les activitats extraescolars del Col·legi Jacint Verdaguer de Tàrrega. L’objectiu de la visita és apropar el món assistencial i de la salut als més petits i donar-los consells bàsics sobre primers auxilis.

Personal de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania del CAP i del Grup de Treball Comunitari va rebre els infants i els va donar una petita explicació sobre quan es va inaugurar el centre, la seva estructura i instal·lacions, a quines poblacions dóna servei i el nombre de professionals que hi treballen. Tot seguit, van fer una visita guiada pel centre, en què van conèixer el laboratori, la sala d’urgències, la consulta de pediatria, la sala de medicina general i la sala d’especialitats.

Finalment,  una infermera, també del Grup de Treball Comunitari, els va explicar com s’ha d’actuar davant una petita ferida (rentada i desinfecció), i els va parlar d’hàbits saludables i de la importància de perdre la por d’anar al CAP, ja que el personal del centre els ajudarà en cas de malaltia o d’accident.

Ahir, dimarts 29 de juny, un segon grup d’infants va visitar el CAP.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.