La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS aprova els nomenaments dels nous directors dels hospitals Verge de la Cinta i Joan XXIII

Exterior Hospital de Tortosa Verge de la CintaLa Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’ICS ha aprovat els nomenaments de Juan Victorian Peralta Biosca com a director de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i el d’Albert Pons Porta com a director de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

INSTITUT CATALA DE LA SALUT ICS - Hospital Joan XXII de Tarragona

També ha deixat sense efecte el nomenament de Salvador Pallejà com a director de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. La Comissió Executiva vol agrair-li la dedicació i compromís amb la institució durant tot aquest temps.

Currículums

Juan Victorian Peralta Biosca és llicenciat en medicina i cirurgia, diplomat en medicina laboral pel Ministeri de Treball i Seguretat Social, diplomat en gestió gerencial hospitalària per l’Escola d’Alta Direcció i Administració (EADA), i màster en gestió sanitària per la Universitat de València. Ha estat director de centre de l’Hospital Arnau de Vilanova, gerent del Servei Català de la Salut (CatSalut) de l’Alt Pirineu i Aran, gerent territorial de l’ICS de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran i adjunt a la gerència de Gestió i Serveis Sanitaris de Lleida, entre d’altres.

Albert Pons Porta és llicenciat en medicina i cirurgia, diplomat en gestió de serveis clínics per EADA i diplomat en gestió hospitalària per ESADE, i màster en economia i salut i gestió sanitària per la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra. Ha estat facultatiu adjunt del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Joan XXIII i de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Pius de Valls, gerent de l’Hospital Pius de Valls, director assistencial del Consorci Sanitari Integral i director de l’empresa pública Gestió i Prestació de Serveis Sanitaris (GiPPS).

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.