Èxit dels residents de pneumologia de l’Hospital Arnau i del Santa Maria en el curs teòric de la Societat Catalana de Pneumologia

Amb caràcter anual, la Societat Catalana de Pneumologia imparteix un curs teòric destinat a formar totes les metgesses i els metges residents de Catalunya en l’especialitat de pneumologia. Un cop han acabat el curs, el mes de juny, els residents han de superar un examen.

En l’edició d’aquest any, els residents de pneumologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i de l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida han assolit uns resultats excel·lents.

Anna Mas, resident de primer any, ha obtingut una de les quatre millors notes dels residents de primer curs; Estefania Galera, resident de segon any, ha fet el millor examen de Catalunya del seu curs, i Tatiana Castañeda, resident de quart any, ha obtingut el segon millor resultat entre els residents de quart curs.

Aquests resultats avalen la qualitat i la implicació en la docència dels residents que es du a terme als dos hospitals de Lleida.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.