Els CAP de Barcelona ciutat de l’ICS recapten més de 1.300 quilograms d’aliments solidaris per a la campanya d’estiu ‘La fam no fa vacances’

banc_aliments_CAPNumància_APBCN_2016Una vintena de centres d’atenció primària (CAP) de Barcelona Ciutat gestionats per l’ICS s’han unit per fer un recapte solidari i han recollit 1.342 quilograms d’aliments de primera necessitat, que es repartiran aquest estiu entre la població sense recursos de la ciutat.

Des de cada CAP que la setmana del 13 al 17 de juny d’enguany ha participat en la campanya ‘La fam no fa vacances’, promoguda per la Fundació Banc dels Aliments, s’ha conscienciat professionals i usuaris per aconseguir aliments bàsics que contribuiran a cobrir les necessitats de les entitats socials que distribueixen aliments entre les persones més vulnerables durant el període estival.

Hi han col·laborat un total de 19 centres d’atenció primària de Barcelona, un centre d’urgències d’atenció primària (CUAP), un centre d’atenció pediàtrica integral (CAPI) i quatre unitats dels serveis centrals de l’Àmbit d’Atenció Primària.

La Fundació Banc dels Aliments és una organització benèfica, privada i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra  la fam en el nostre entorn més immediat, evitant el malbaratament alimentari.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.