Es crea l’aplicació mòbil RadioterAPPia per als pacients que fan tractament al Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Arnau

appradioteràpiaCada cop més, els avantatges de les noves tecnologies beneficien la medicina i l’atenció als pacients, que tenen més accés a la informació sobre les malalties i els tractaments que reben.

Des del Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova s’ha desenvolupat l’app RadioterAPPia. Els pacients que se la descarreguin podran navegar a través de diversos menús i enllaços que els informaran sobre tot el procés de tractament amb radioteràpia i també sobre el càncer en general.

D’aquesta manera, els pacients poden tenir tota la informació necessària sobre el tractament que reben i les seves fases, consultar els dubtes que els pugui generar i les precaucions que han de seguir; així com rebre consells i veure els controls, les visites successives i la planificació del tractament.

Aquesta aplicació ha estat creada per Dúnia Jové, una tècnica del Servei de Radioteràpia de l’Arnau.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.