Professionals de la salut discuteixen a Viladecans com millorar la qualitat dels serveis sanitaris

Hospital-Viladecans_08_174L’Hospital de Viladecans i la Societat Catalana de Qualitat Assistencial (SCQA) celebren demà al centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de Viladecans la XVIII edició de la Jornada de la SCQA, que enguany porta per lema “Menys és més”. Amb aquest eslògan es vol posar de manifest la importància de l’eficiència i la sostenibilitat per millorar la qualitat dels serveis sanitaris. Com menys proves i menys recursos necessitem per diagnosticar i tractar un pacient, més a favor del nostre sistema de salut.

Amb aquesta línia s’ha dissenyat un programa on els assistents podran compartir les experiències clíniques i/o de gestió que ja s’estan portant a terme en organitzacions com l’Hospital de Viladecans, l’Institut Català de la Salut, el Consorci Sanitari de Terrassa o el Consorci Sanitari Integral, entre d’altres.

La SCQA agrupa professionals que treballen en diferents àmbits (assistència, gestió i administració sanitària) i en diversos nivells d’atenció (primària, hospitalària, sociosanitària i salut mental). Cada any organitza una jornada sobre un tema monogràfic, identificant experiències innovadores i discutint línies de futur. Els instruments claus de la reunió són el debat i la participació dels assistents en qüestions que tenen aplicabilitat en la seva feina diària. Podeu veure el programa de la XVIII Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial clicant aquí

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.