El gerent de l’ICS a les Terres de l’Ebre dóna la benvinguda als nous residents

TE-nous-residentsEls quinze nous residents que faran la seva formació als centres del territori acreditats han estat rebuts institucionalment per Carlos Tobar, nomenat recentment gerent de l’ICS a les Terres de l’Ebre, juntament amb els membres de la Direcció, tutors i responsables docents.

Per especialitats, en l’àmbit de l’atenció primària, hi ha vuit residents de medicina familiar i comunitària. Pel que fa a la formació hospitalària, n’hi ha un d’anàlisis clíniques, un de cirurgia ortopèdica i traumatologia i un de pediatria. I a la Unitat Docent Multidisciplinària d’Obstetrícia i Ginecologia, hi ha un metge resident i tres llevadors residents.

Això representa que s’han ocupat totes les places que el Ministeri de Sanitat oferia el 2016 per a les Terres de l’Ebre mitjançant la convocatòria anual de formació especialitzada.

Durant les darreres setmanes els futurs especialistes ja s’han anat integrant als diferents serveis i equips on estan seguint la formació inicial d’acollida per facilitar-los la incorporació a l’activitat diària.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.