El CAP Adrià celebra el seu 10è aniversari aquesta setmana amb activitats que reforcen el seu vincle amb el barri

10 aniversari_CAP Adria2TEl Centre d’Atenció Primària Adrià, de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’Institut Català de la Salut, organitza una setmana festiva per celebrar el seu 10è aniversari. Les activitats tindran lloc al centre durant tota la setmana, de dilluns 13 a divendres 17 de juny.

Aquesta celebració és una aposta més per la salut comunitària, ja que el 80% dels determinants de la salut són socials. Les activitats proposades són molt variades i estan dirigides a diferents grups d’edat per reforçar les relacions amb el major nombre possible de perfils socials. D’aquesta manera, s’incentiva la interacció entre el CAP Adrià i la comunitat, cosa que és clau per fer campanyes de prevenció de la salut realment efectives. L’atenció primària és la porta d’entrada als serveis sanitaris i és important fomentar una comunicació fluida amb la ciutadania.

Activitats al CAP

Dimarts, 14 de juny:
1. Donació de sang, de 10 a 14 h, a la planta -1 del CAP
2. Caminada, de 18 a 19 h, sortida des del CAP

Dimecres, 15 de juny:
1. Taller d’alimentació saludable, de 11.30 a 13 h, a la planta -1 del CAP (“Porteu la vostra recepta saludable”)

I durant tota la setmana, del 13 al 17 de juny:
1. A pediatria, colors i murals perquè els nens i nenes dibuixin el seu pediatre o la seva pediatra, el seu infermer o la seva infermera i el CAP Adrià.
2. Sessions fotogràfiques (photo call): “Feu-vos una foto amb els professionals que us atenen”.
3. “Deixeu-nos la vostra opinió”.
4. Campanya de recollida d’aliments “La fam no fa vacances”, a l’entrada del CAP.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.