Una vintena de CAP de Barcelona ciutat de l’ICS participen en la campanya de recollida d’aliments solidaris ‘La fam no fa vacances’

banc_aliments_CAPelCarmel_APBCN_2015Per tercer any consecutiu, aquest 2016, una vintena de centres d’atenció primària (CAP) de Barcelona ciutat de l’ICS sumen esforços per fer una recollida solidària d’aliments bàsics que es distribuiran entre la població urbana sense recursos.

Cada un dels CAP que participen en la campanya ‘La fam no fa vacances’ ha habilitat un punt de recollida en un lloc visible del centre i ha conscienciat professionals i usuaris per recaptar aliments bàsics que contribuiran a cobrir les necessitats de la Fundació Banc dels Aliments per a aquest estiu.

En aquesta campanya participen 19 centres d’atenció primària de Barcelona, un centre d’urgències d’atenció primària (CUAP), un centre d’atenció pediàtrica integral (CAPI) i quatre departaments dels Serveis Centrals de la Gerència de l’Àmbit d’Atenció Primària.

Per a la campanya de 2015, l’atenció primària de l’ICS a Barcelona va aconseguir recollir 1.300 quilos d’aliments que es van enviar, mitjançant el Banc dels Aliments, a entitats socials i confessionals de Barcelona, que els van repartir a les persones més necessitades.

27 equips professionals d’atenció primària de Barcelona ciutat hi col·laboren

S’han sumat a la iniciativa els CAP Adrià, Bon Pastor, Bordeta-Magòria, El Carmel, Carles Ribas, Casernes, Chafarinas, Guinardó, Horta, Lluís Sayé, La Marina, Montnegre, Numància, Pare Claret, Passeig de Sant Joan, Sant Andreu, Sant Rafael i Trinitat Vella; els equips d’atenció primària Universitat i Sant Antoni (situats al CAP Casernes, i les unitats de Recursos Humans, Econòmica i Financera, d’Infraestructures i la Gerència de l’Àmbit.

La Fundació Banc dels Aliments és una organització benèfica sense ànim de lucre que té com a objectiu lluitar contra la fam en el nostre entorn evitant el malbaratament alimentari.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.