La Jornada de Portes Obertes al nou CAP Piera desperta molt d’interès entre la ciutadania

capPieraLa Jornada de Portes Obertes que fa uns dies que ha tingut lloc al nou Centre d’Atenció Primària Piera ha posat de manifest la millora qualitativa que suposa l’entrada en servei de les noves instal·lacions. Els ciutadans de Piera han pogut conèixer aquest important equipament, que va entrar en servei el 21 de maig passat i que està ubicat a l’avinguda de la carretera d’Igualada, 62 (cantonada amb el carrer de Riera Guinovart).

Professionals de l’Equip d’Atenció Primària Piera, que presta servei a unes 17.000 persones, s’han convertit en els amfitrions d’una visita guiada i han donat a conèixer a la ciutadania projectes rellevants, com ara La Meva Salut.

L’equipament es distribueix en dues plantes, disposa d’àrees per a l’atenció primària i d’espais per a l’equip de professionals de la base de 24 hores de suport vital bàsic del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’Equip d’Atenció Primària Piera, gestionat per l’Institut Català de la Salut, disposa de sis consultes de medicina general, sis consultes d’infermeria, tres consultes de pediatria, tres consultes d’infermeria de pediatria, dues consultes d’odontologia, sis consultes polivalents (per a atenció a la dona, serveis socials i altres), una àrea d’educació sanitària, i una àrea d’atenció continuada amb tres sales de consulta, una sala de tractaments i tres boxs polivalents. El centre té biblioteca i sala de reunions, una àrea de personal i una d’àrea d’emmagatzematge.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.