Josep Maria Sistac defensa la formació basada en la simulació mèdica en el I Congrés Mèdic Internacional a Quito

Ecuador2Entre els dies 30 de maig i 2 de juny de 2016 s’ha celebrat a Pichincha el I Congrés Mèdic Internacional, amb la participació de diversos professionals de medicina de l’Amèrica llatina i de Josep Maria Sistac, facultatiu especialista del Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Aquest Congrés ha tingut lloc a la ciutat de Pichincha, a la regió de Quito (Equador), i se centra en l’art de l’exercici de la medicina.

La participació de Sistac s’ha centrat bàsicament en la medicina del dolor, la fibromiàlgia, l’analgèsia postoperatòria i la importància dels simuladors en la docència en medicina.

Així mateix, Sistac ha visitat la Universitat Central d’Equador i la Universitat Catòlica de Quito per col·laborar en la posada en marxa de plans de formació basats en la simulació mèdica i per impulsar la visita d’estudiants i de diversos professors a l’Arnau, per conèixer els programes de formació mèdica tant a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, com des del punt de vista assistencial. Aquestes visites es concretaran per al pròxim mes d’octubre.

Sistac és l’impulsor de cursos de simulació avançada que s’imparteixen a la, Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, amb la participació d’estudiants i de professionals d’arreu del món.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.