El doctor Purroy, neuròleg de l’Arnau, és elegit el nou president de la Societat Catalana de Neurologia

Rosa Roda, Adrià Arboix i Francesc Purroy

D’esquerra a dreta: Rosa Roda, de Suport Serveis; Adrià Arboix, expresident de la Societat Catalana de Neurologia, des de 2010 i fins a 2012, i Francesc Purroy.

El passat 27 de maig de 2016, el facultatiu especialista en neurologia de l’Arnau Francesc Purroy va ser elegit nou president de la Societat Catalana de Neurologia (SCN).

L’SCN és una de les més antigues d’Europa atès que té més de 100 anys d’història. El doctor Artur Galcerán i Granés va ser el seu primer president, el 1911.

En la presa de possessió del càrrec, el doctor Purroy va destacar les principals fites aconseguides per la Societat en la darrera dècada: la creació del Butlletí, el desenvolupament del Curs de formació per a residents, l’increment dels grups d’estudi, la creació de guies, la internacionalització de la Societat amb el reconeixent de l’European Stroke Organization (ESO) i la creació de la primera reunió internacional entre la Societat Polonesa de Neurologia i l’SCN.

A més, va plantejar per als propers dos anys diverses actuacions: reforçar el paper de la Societat com a nucli referent de la formació, tant de residents com d’adjunts en neurologia, i també com a interlocutor amb l’Administració. Així mateix, va recordar la tasca que ha desenvolupat la Societat en relació amb la llengua catalana, com el Projecte DEMCAT, i la proposta de reconeixement internacional per part de l’European Federation of Neurological Societies.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.