Èxit de participació de les llevadores de l’ICS en el Congrés Internacional de Tarragona

0061.093 persones d’arreu del món hi han assistit i han participat en les diverses activitats que s’hi han dut a terme. El 60% de les congrees participants són llevadores de l’Institut Català de la Salut.
Amb el lema “Escoltar les dones, pensar com a llevadores”, els passats 26, 27 i 28 de maig, Tarragona ha acollit el IV Congrs de l’Associació Catalana de Llevadores (ACL), el XV Congreso de la Federación de Asociaciones de Matronas de España (FAME), i el 2on International Confederation of Midwives (ICM) Southern European International Conference.
Gemma Falguera, presidenta del Congrés i llevadora de l’Institut Català de la Salut, l’ha valorat com un gran èxit, tant per a les 1.093 persones d’arreu del món que hi han assistit com pel nivell de participació, compromís i interès de totes les congressistes en el programa científic que s’ha proposat. El resultat del Congrés ha confirmat que “les llevadores agraeixen rebre formació d’altres llevadores que tenen experiència prèvia en temes tan importants com el part a l’aigua”.
L’organització hahagut de repetir algunes sessions per donar resposta a l’interès de les assistents per activitats com ara el “Taller de mobilitat al part“.
Els temes proposats a les taules de debat tamb han estat interessants. Les persones participants han pogut reflxionar amb professionals d’altres països sobre els diferents models assistencials i formatius, amb l’objectiu de desenvolupar plenament les competències de les llevadores per oferir una atenció de qutat i segura a les dones.
En total, a les diferents activitats hi han participat 60 ponents, s’han presentat un total de 428 pòsters, 42 ponències,64 comunicacions orals, i s’han fet 7 tallers i 6 simposis, amb una alta participació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.