Els nous metges residents a l’Atenció Primària de la Metropolitana Nord escullen el seu centre docent

Curs Neurofisiologia_13_03El passat 27 de maig al matí es va celebrar al CAP Sant Fèlix de Sabadell l’acte d’elecció de centre docent i la incorporació al lloc de treball dels 30 residents que han escollit la Unitat Docent de l’Àrea Metropolitana Nord per formar-se com a metges de família.

Núria Prat, directora de l’Atenció Primària, i Magdalena Rosell, responsable de la Unitat Docent, els van donar la benvinguda i els van encoratjar a aprofitar els anys de formació, únics en la seva vida professional. Després de l’elecció i la signatura del contracte, els nous professionals es van reunir amb els coordinadors docents dels centres d’atenció primària i els tutors dels hospitals de referència per conèixer millor les característiques de cadascun d’ells.

Enguany són 11 els centres d’atenció primària i quatre hospitals els inscrits en el programa docent d’especialista en medicina de família i comunitària de l’àrea Metropolitana Nord. A nivell territorial, 9 residents estaran al Vallès Occidental, 6 al Vallès Oriental i 16 al Barcelonès Nord i Maresme.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.