El CAP Florida de l’Hospitalet de Llobregat millora la seva àrea d’Atenció al Ciutadà

cap_floridaAvui s’inicien les obres d’adequació i millora de l’àrea d’Atenció al Ciutadà del Centre d’Atenció Primària (CAP) Florida, de L’Hospitalet de Llobregat, que tenen com a objectiu principal guanyar confort i seguretat per als pacients i els professionals. La nova àrea permetrà optimitzar els espais de treball i la sala d’espera, dotant-la de les prestacions necessàries per atendre la població en les millors condicions.

Les obres es concentren a la planta baixa i afecten una superfície total de 170 m2. La reforma contempla la creació de cinc punts d’atenció directa i personalitzada a pacients i una sala d’espera amb capacitat per a 25 persones, aïllada de la porta principal, que garantirà confort, clima adequat i confidencialitat. A més, s’habilitarà una zona de treball intern a l’antic arxiu que permetrà reforçar l’atenció telefònica i la gestió indirecta de pacients. Les obres acabaran a mitjans de juliol.

Aprofitant la millora de les infraestructures, el centre posarà en marxa un canvi de model d’atenció que reduirà el temps d’espera dels pacients per ser atesos al taulell. Aquest nou model també tindrà com a elements cabdals una atenció més personalitzada i un seguiment més exhaustiu de cada procés assistencial.

Mentre durin els treballs s’instal·laran punts d’atenció provisionals a totes les plantes de l’edifici i es destinarà un professional a orientar els pacients cap a aquests punts per minimitzar les molèsties que les obres puguin ocasionar. L’activitat assistencial no es veurà afectada en cap moment.

El CAP Florida acull els equips d’atenció primària (EAP) Florida Nord i Florida Sud i dóna cobertura a una població de referència de 44.000 persones. El CAP Florida forma part del Servei d’Atenció Primària (SAP) Delta del Llobregat de la Direcció d’Atenció Primària (DAP) Costa de Ponent.

La Direcció d’Atenció Primària (DAP) Costa de Ponent

La DAP Costa de Ponent ofereix serveis de salut de qualitat, resolutius i propers a la ciutadania a les comarques del Baix Llobregat, l’Alt Penedès i el Garraf, i a l’Hospitalet de Llobregat. Està formada per tres serveis d’atenció primària (SAP): Delta del Llobregat, Baix Llobregat Centre, i Alt Penedès–Garraf–Nord. Inclou 60 centres d’atenció primària. Dóna cobertura a més de 1,2 milions de persones de 68 municipis, d’una extensió total de 1.400 km2. Conjuntament amb l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans, forma la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.