L’Hospital Germans Trias escull nou director mèdic seguint un procés participatiu dels professionals

DoctorUrrutiaL’Hospital Germans Trias ha escollit nou director mèdic mitjançant un procés participatiu dels professionals mèdics de l’hospital. Es tracta del primer cop en què aquest càrrec és escollit seguint un procés obert de presentació de candidatura i votacions a l’Institut Català de la Salut.

El procés de presentació de candidatura ha estat obert tot el mes de març i els aspirants havien de complir un seguit de requisits i mèrits establerts per la Junta Clínica de l’hospital, formada per professionals mèdics i d’Infermeria, conjuntament amb la Direcció de Centre i la Gerència.

El comitè de selecció de candidats ha estat format per sis facultatius que són membres electes de la Junta Clínica i per diferents caps de Servei que hi han volgut formar part voluntàriament, i han proposat al doctor Agustín Urrutia com a nou director mèdic.

Més de 25 anys treballant a l’Hospital Germans Trias

El doctor Agustín Urrutia, metge internista, va fer la seva formació a l’Hospital Vall d’Hebron i després va treballar tres anys en el CAP La Mina i durant dos, a l’Hospital de Galdakao (Biscaia).

Treballa a Germans Trias des de fa més de 25 anys com a facultatiu especialista del Servei de Medicina Interna i des de l’any 2013 com a cap clínic del mateix. La seva activitat assistencial s’ha centrat en la medicina interna general, en la insuficiència cardíaca i en la geriatria. El juny de 2014 va passar a formar part de la Direcció assumint el càrrec de coordinador assistencial de l’àrea mèdica. Durant el 2015 va realitzar el Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En l’àmbit de la docència, ha treballat com a professor associat de Medicina en la Unitat Docent del Campus Can Ruti (UAB), amb especial interès en l’ensenyament de les competències clíniques i a l’àrea de la geriatria.

La seva activitat de recerca clínica s’ha centrat en la insuficiència cardíaca i la geriatria. I ha treballat, també, en la edició mèdica com a secretari de redacció de Medicina Clínica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.