L’aecc-Catalunya contra el Càncer ofereix un nou servei psicològic per pal·liatius a Santa Coloma de Gramenet

logoL’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona oferirà aquest any un nou servei psicològic a domicili a Santa Coloma de Gramenet per a malalts terminals i les seves famílies. Es tracta d’un servei que s’ha fet possible gràcies a un conveni signat amb l’Institut Català de la Salut i que inclou 10 hores setmanals d’un professional psicooncòleg amb l’objectiu de donar suport a l’equip del Programa d’Atenció Domiciliaria i Equip de Suport (PADES) d’aquesta localitat.

La presentació d’aquest nou servei es farà aquest dijous 26 de maig i estaran presents l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlón, la representant del Institut Català de la Salut, Cèlia Tajada i la directora de RRII de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona, Ma. Àngels Ayra. Ayra ha assegurat que “l’objectiu d’aquest servei es minimitzar l’impacte psicològic, tant al pacient com a les famílies, que pot generat la proximitat de la mort. Des de l’associació som conscients que es tracta d’una etapa més de la malaltia, on l’atenció psicològica és tant important com l’atenció física”.

Durant la presentació del servei s’oferirà una conferència divulgativa a càrrec de la psicooncòloga de l’AECC, Sílvia Belmonte, sota el títol “Cuidar al Cuidador”.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.