Continuen les activitats de l’aniversari de l’Aula Hospitalària de l’Arnau amb una cursa solidària i el Dia de la Ciència

logo-ciència-carrer-lleida-2016Seguint amb les activitats que ja s’ha anat fent aquests dies i, per tal de commemorar el quinzè aniversari de l’Aula Hospitalària de l’Arnau, el proper dilluns, 23 de maig de 2016, tindrà lloc la 14a edició de la carrera solidària Camins sense fronteres, somriures de nens i nenes. Es tracta d’una cursa solidària que comença a Les i que es dedica a les malalties greus i al càncer infantil. Els infants de Les faran dibuixos que es portaran fins a l’Ajuntament de Tremp, on es recolliran per fer-los arribar a l’Aula Hospitalària de l’Arnau.

Des de l’Aula també es participarà en el Dia de la Ciència, amb activitats al carrer, que s’organitza a la ciutat de Lleida, on participen diversos centres docents del Segrià. La jornada tindrà lloc el dissabte 28 de maig.

Així mateix, el proper 31 de maig de 2016, els alumnes del Col·legi Episcopal visitaran l’Aula i coneixeran les estratègies educatives i les dinàmiques que s’hi posen en marxa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.