Entra en funcionament el nou CAP Piera

CAP Piera 2.JPGUbicat al nucli urbà de Piera, Avinguda Carretera d’Igualada, 62, cantonada Carrer Riera Guinovar, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Piera prestarà servei a unes 17.000 persones. La nova instal·lació ocupa 1.760 metres quadrats i s’ha construït en un terreny cedit per l’Ajuntament de Piera. Distribuït en dues plantes, disposa d’àrees per l’atenció primària i espais per a l’equip de professionals de la base de 24 hores del suport vital bàsic del SEM.

L’Equip d’Atenció Primària de Piera, gestionat per l’ICS, disposarà de 6 consultes de medicina general, 6 consultes d’infermeria, 3 consultes de pediatria, 3 consultes d’infermeria de pediatria, 2 consultes d’odontologia, 6 consultes polivalents (atenció a la dona, serveis socials i altres), 1 àrea d’educació sanitària, i una àrea d’atenció continuada amb 3 sales de consulta, 1 sala de tractaments i 3 boxs d’extraccions. El centre també tindrà una biblioteca i sala de reunions, àrea de personal i àrea d’emmagatzematge.

El nou recurs implica la unificació en un sol espai de les àrees d’atenció primaria que estaven repartides entre el centre antic i els mòduls, i a més inclou un espai per al personal de la base de transport sanitari urgent, així com de més sales de consulta, espai per als professionals i una àmplia i ben equipada àrea d’atenció immediata.

El nou CAP suposa una millora en l’accessibilitat dels usuaris, així com també una dignificació dels serveis, ja que adequa i millora l’espai físic de l’anterior i atorga als professionals de la salut i a la població de Piera un suport estructural més adient a les seves necessitats. També està prevista la celebració d’una jornada de portes obertes a la població per al dissabte dia 4 de juny.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.