Anna Aran assumeix la Gerència de l’ICS a la Catalunya Central

Dra Anna AranAnna Aran, que en els darrers anys ha ocupat llocs de direcció a l’atenció primària i a l’atenció hospitalària de Lleida, ha assumit el nou càrrec de gerent territorial de l’ICS a la Catalunya Central. Aquesta organització dóna servei a poc més de 400.000 persones i gestiona 151 centres de salut. L’activitat més important se centra a les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i Osona, tot i que també es dóna servei a consultoris d’altres comarques que geogràficament són propers.

La nova gerent, que es va formar en l’especialitat de medicina familiar i comunitària, és màster en gestió d’institucions sanitàries i té estudis de postgrau en gestió de la qualitat a l’atenció primària de salut. L’equip humà de la Gerència està format per 1.460 professionals, dels quals 1.109 són dones i 351, homes. Els dos col·lectius més grans són el d’infermeria (amb 531 professionals) i el de medicina (amb 435 professionals).

Anna Aran relleva Lluís Riu, que ha passat a ocupar responsabilitats en el Programa de suport a la docència i la recerca de l’ICS.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.