L’Arnau acull la Jornada de Divulgació de Recerca en Infermeria sobre hipertensió i risc cardiovascular

L’Arnau organitza, un any més, una jornada en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Infermeria. Es tracta de la quarta edició de la Jornada de Divulgació de Recerca en Infermeria.

La Jornada, que tindrà lloc demà a la sala d’actes de l’Arnau, la inaugurarà Marina Peirón, directora d’infermeria de l’Hospital. La conferència magistral versarà sobre la infermeria com a motor de canvi, lideratge i nous rols, i serà impartida per Anna Rodríguez Cala, directora d’Estratègia i Responsabilitat Social Corporativa de l’Institut Català de la Salut i de l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

Durant la Jornada, els assistents tindran ocasió de compartir un projecte de recerca infermera realitzat a l’Hospital i premiat en el marc científic del Congrés Nacional de l’Associació Espanyola d’Infermeria en Hipertensió i Risc Cardiovascular, celebrat a València el mes de març de 2016. A més, en aquesta edició de la Jornada cal destacar la projecció d’un vídeo amb imatges de les jornades anteriors.

El lema del Dia Mundial de la Infermeria d’enguany, “Les infermeres: una força per al canvi, millorant la capacitat de recuperació dels sistemes de salut”, se centra un cop més en la importància de la infermeria i en els nous rols de responsabilitat dins dels sistemes de salut.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.