Presentació del llibre Aulas hospitalarias calidad de vida en el quinzè aniversari de l’Aula Hospitalària de l’Hospital Arnau

El proper 17 de maig a les 12 h i coincidint amb el quinzè aniversari d’Aula Hospitalària Antoni Cambrodi, Toñy Castillo presentarà el llibre Aulas hospitalarias calidad de vida, un estudi que s’ha fet a l’Aula mateixa.

La doctora Castillo va escriure una tesi doctoral en què demostrava que l’Aula Hospitalària ajuda a la qualitat de vida de l’infant i el jove hospitalitzat.

La tesi, que va ser llegida l’any 2011, va obtenir una qualificació Cum Laude. Cinc anys més tard, l’Arxiu de la Ciutat Autònoma de Ceuta ha reconegut la tasca que aquest treball ha suposat i l’ha premiat amb la publicació.

En l’obra no solament es fa palesa la necessitat educativa de l’infant malalt, sinó que també s’explica el benefici que suposa aquest aspecte en la normalització de la seva salut.

També el dia 18 de maig de 2016, a les 11 h, se celebrarà la festa d’aniversari de la unitat amb el V Certamen literari “Explica’m un conte”, que té com a lema “Caminem segures”. A continuació, hi haurà l’actuació del grup Mags del Món.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.