El director general de Recerca i Innovació en Salut visita l’IRBLleida

visita_antoni_andreu (2)El director general de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut, Antoni Andreu, va visitar ahir l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida). Andreu va estar acompanyat per Gabriel Capellà i Montserrat Llavayol, de la Subdirecció de Recerca i Innovació en Salut. La directora de l’IRBLleida, Elvira Fernández, va presentar les línies estratègiques de l’Institut emfatitzant aquelles que donen singularitat a l’IRBLleida per establir col·laboracions i ser competitius en convocatòries estatals i europees.

Posteriorment, els responsables de Recerca i Innovació van visitar l’edifici de Biomedicina II, ubicat al costat de l’edifici Biomedicina I, que està en construcció i que permetrà ampliar les instal·lacions de recerca a Lleida amb 4.000 m2. A continuació es van traslladar al centre Ciència i Recerca Experimental Biomèdica Aplicada (CREBA) de Torrelameu, un centre destinat a l’aprenentatge de procediments quirúrgics, a la recerca biomèdica, al desenvolupament de noves tècniques quirúrgiques i a l’experimentació amb nous materials i dispositius mèdics.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.