L’ICS Terres de l’Ebre lliura les beques de recerca Doctor Ferran 2016 i celebra un acte de comiat als residents

fundacio_doctor_ferranEl proper dijous 12 de maig, a les 18.00 hores, a la Sala del Polvorí del Parador de la Suda de Tortosa, tindrà lloc l’acte de lliurament de les beques d’investigació Doctor Ferran 2016 coincidint amb l’acte de comiat dels metges, farmacèutics i llevadores residents que han acabat el seu període d’especialització a l’ICS Terres de l’Ebre.

Es lliuraran dues beques i dos accèssits que es destinaran a donar suport econòmic a projectes de recerca en salut. Les beques i els accèssits seran de 3.000 € i 1.000 € respectivament, i es concediran a dos grups d’inici i a dos grups emergents. A aquesta convocatòria de Beques Dr. Ferran 2015 s’han presentat 13 projectes de recerca.

El conferenciant d’enguany és el Dr. Joan Borràs Balada, que impartirà la conferencia magistral: “El cribratge del càncer de còlon. A propòsit de l’experiència a Terres de l’Ebre”. El Dr. Borràs és metge internista i oncòleg, és cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus des de 1987 i professor titular d’Oncologia a la URV; cofundador i actual president de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre; vicepresident de la Fundació Lliga per a la Investigació i Prevenció del Càncer (LA FUNCA),

Addicionalment, abans d’aquesta conferència, els investigadors becats en la convocatòria del 2015 faran una breu comunicació oral dels resultats dels treballs que van ser mereixedors de l’ajut.

Posteriorment, se celebrarà l’acte de comiat dels nous especialistes que acaben el període de formació a l’ICS Terres de l’Ebre aquest mes de maig. Finalitzen la seva especialitat: tres residents de llevadores, sis de medicina familiar i comunitària, un de radiodiagnòstic, un de medicina interna, un de traumatologia i cirurgia ortopèdica i un d’anestesiologia i reanimació.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.