Famílies europees visiten l’Aula Hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida com a exemple d’iniciativa d’èxit

hospital arnauEl proper dimarts, 10 de maig, representants d’associacions de famílies de Bèlgica, Portugal, Bulgària i Polònia visitaran l’Aula Hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

L’Aula Hospitalària té l’objectiu d’afavorir la qualitat de vida dels infants hospitalitzats i d’evitar la fractura amb l’itinerari educatiu, potenciant les capacitats dels nens i la seva normalització.

Durant aquests cinc dies, famílies catalanes i europees participaran en activitats diverses per conèixer experiències de bones pràctiques impulsades per associacions de mares i pares, així com activitats promogudes per les escoles rurals. També s’ha previst organitzar taules rodones per veure, per exemple, com les famílies poden implicar-se, encara més, en l’educació dels fills.

El Projecte EU Xarxa Clau: “famílies per a l’èxit educatiu” és una iniciativa que la FaPaC lidera des de l’any 2014 amb l’objectiu d’oferir, a les mares i pares i a la comunitat educativa en general, eines de participació per aconseguir l’èxit educatiu dels alumnes.

En el projecte hi participen institucions i federacions de famílies sòcies de Portugal, Polònia, Bulgària, Bèlgica i l’Estat espanyol i l’objectiu és crear una gran xarxa europea de famílies per millorar la qualitat educativa, segons els objectius de la Unió Europea per al període 2015-2020.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.