Residents de medicina i d’infermeria d’últim curs comparteixen experiències en la 8a Jornada de Recerca per a Residents de l’atenció primària de Barcelona de l’ICS

1-Jornada-Recerca_Residents_ABCN_2016Les metgesses i metges interns residents (MIR), i les infermeres i infermers interns residents (IIR) dels centres d’atenció primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut de Barcelona han exposat una divuitena d’estudis clínics duts a terme als CAP de la ciutat, en el marc de la 8a Jornada de Recerca per a Residents, de la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària de Barcelona Ciutat. A la sessió, que s’ha celebrat el 4 de maig de 2016 a la seu de l’ICS, hi han assistit prop de 200 professionals de l’atenció primària, entre docents, tutors i residents.

La Jornada també ha acollit l’acte de comiat als 48 metges i metgesses i als quatre professionals d’infermeria que aquest any acaben la seva formació com a residents als centres de salut de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat. Com a reconeixement i recordatori del seu pas pels centres docents de l’Àmbit, han rebut les orles de la seva promoció, en un acte de cloenda ben emotiu.

A més dels MIR i dels IIR de darrer curs, al llarg de la Jornada hi han participat el doctor Rafael Riera, gerent de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat, així com el responsable de l’Àrea de Docència, Formació i Recerca, la cap de la Unitat Docent i el coordinador de la Unitat de Suport a la Recerca.

Llista de reproducció del canal icscat de Youtube, Residents ICS 2016

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.