L’ICS incorpora nous directors als Equips d’Atenció Primària de Valls, Constantí i Reus 4

L’ICS Camp de Tarragona ha designat nous directors als Equips d’Atenció Primària (EAP) de Valls, Constantí i Reus 4. Després del concurs públic i del procés de selecció corresponent, Josep Maria de Magrinyà és el nou director de l’EAP de Valls, Enric Aragonès de l’EAP de Constantí i Teresa Basora la nova directora de l’EAP d’Horts de Miró, Reus 4. Els candidats, que havien de ser metges o infermeres en actiu de l’ICS, van haver de presentar i defensar, davant d’un tribunal (un per cada procés de selecció), un projecte de gestió de l’EAP al que es presentaven. Els tribunals estaven constituïts per membres de la direcció d’atenció primària i de la junta clínica, per un expert en recursos humans i per una representació de l’EAP corresponent, en un nou model de participació dels professionals en l’elecció dels directors dels equips.

Josep Maria MagrinyàJosep Maria de Magrinyà i Claramunt, de 41 anys, és el nou director de l’EAP de Valls. El Dr. Magrinyà és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la URV, des de l’any 1998, i especialista en Medicina de Família i Comunitària, des de l’any 2004. A més, té un Màster en Gestió d’Equips i Serveis Sanitaris en Atenció Primària per la Universitat de Barcelona i ha exercit com a metge de família en diferents equips de l’Institut Català de la Salut: Reus 3, Reus 4, Salou i el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Reus i de Valls, des de 2004 fins a l’actualitat. En l’àmbit docent, Josep Maria de Magrinyà ha estat tutor de residents a Reus 4 i a Valls. A més, ha estat responsable de la direcció i la coordinació del CUAP de Reus, des de 2005, director de l’ACUT (Atenció Continuada Urgent) Reus-Altebrat, des de 2008, i també director de l’ACUT Tarragona-Valls, des de 2011.

Enric AragonèsEnric Aragonès Benaiges, de 55 anys, nou director de l’EAP Constantí, és especialista en Medicina de Família i Comunitària, Doctor en Medicina i metge d’atenció primària al CAP de Constantí des de fa 23 anys. A més, és investigador i impulsor d’una línia de recerca en salut mental de l’atenció primària del Camp de Tarragona, amb grup propi, a l’IDIAP Jordi Gol. També és coordinador del Grup semFYC de Salut Mental.

Teresa Basora, de 55 anys, nova directora de l’EAP Reus 4, a Horts de Miró, és metgessa Teresa Basoraespecialista en Medicina de Família i Comunitària, tutora de la formació de residents de la unitat docent de medicina de família de Tarragona, professora d’alumnes de pregrau de medicina i coordinadora docent de postgrau a Horts de Miró. La Dra. Basora també té un Màster en Atenció Primària de Salut per la UAB, dos diplomes de postgrau de la URV i és membre de grups de recerca de l’IDIAP Jordi Gol. A més, Teresa Basora té experiència en gestió, ja que va ser directora de l’EAP Reus 4, de 1998 a 2005, i directora del Servei d’Atenció Primària Reus-Altebrat entre  2005 i 2011.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.